Proteklog vikenda, na najprometnijim ulicama Sarajeva, ispričana je posebna priča o brandu Le Petit Marseillais, koja je mirisima Provanse produžila ljeto u glavnom gradu BiH.

Naime, u petak, 16. septembra, ispred Katedrale, održan je prvi event, koji je najavio promociju Le Petit Marseillais proizvoda. Građani Sarajeva, imali su priliku da osjete sve mirise Provanse, saznaju više informacija o brandu, koji priča posebnu i jedinstvenu priču.

last-import-17-of-153To je priča o brandu, koji je rođen 1980. godine na jugu Francuske, u Provansi. Brand koji ima tradiciju, a koji komunicira prirodu, čistoću, autentičnost, jednostavnost i retro stil.

Nastavak priče o Le Petit Marseillais proizvodima za njegu kose i tijela, ispričana je i u subotu, 17. septembra na Vilsonovom šetalištu. Organizatori su za sve posjetioce pripremili mnoštvo iznenađenja, aktivnosti za djecu i dame, koje su imale priliku da osjete mirise proizvoda, cvijeća, svježeg voća, osvoje vrijedne nagrade i ponesu lijepe uspomene sa ovog događaja.

Ovim putem vam najavljujemo i nastavak promocija, kako na mjestu prodaje, tako i na drugim lokacijama u prirodnom okruženju.

Organizator je johnson & johnson i Altermedia Sarajevo.