Sinoć je u Narodnom pozorištu Tuzla, u organizaciji ALTERMEDIJE, održan treći event u okviru projekta Ladies In by Jana, voda s porukom.

Više od 150 dama uživale su u druženju, predstavi i iznenađenjima prijatelja projekta. Još jedna noć koja je obilježena promocijom kulture i ženskog poduzetništva, ali i novim poznanstvima.

Dobro raspoloženje obilježilo je i drugi dio eventa gdje su poslovne žene uživale u predstavi “Pokondirena tikva” u režiji Aide Bukvić. Pokondirena tikva je komedija Jovana Sterije Popovića iz 1838. godine. U ovom djelu Jovan Sterija Popović je ismijao glavnu junakinju, Femu, koja, ludujući za „noblesom“, nastoji da pobjegne iz svog zanatlijskog (opančarskog) svijeta i da se probije u više društvene krugove.

U predstavi „Pokondirena tikva igraju Remira Osmanović, Ivana Perkunić, Milenko Iliktarević, Milica Kerošević, Midhat Kušljugić, Nenad Tomić, Siniša Udovičić i Željka Marinić. Kostimografiju je radila Sabina Trnka, a muziku Zlatan Mujkić.

IMG_0842Jana, voda s porukom ljubavi, For The Hunters, Algida, Voćar, Vitalia, Bosna Sunce osiguranje, Vina Tikveš, Nescafé, Uncro, Cosmea, Mliječna industrija Migg, Catering restoran Royal , zaslužni su za promociju kulture i poduzetništva u Tuzli.

Medijski prijatelji: AZRA Magazin, RTV TK, Klix, InStore Magazin i InBar, Antena Sarajevo, Hayat TV, Pink BH, Kameleon, ženski.ba, gdjeizaci.ba, Faktor, ekskluziva.ba.

Ladies In by Jana, voda s porukom ljubavi je projekat koji promovira kulturu, žensko poduzetništvo, pozitivne životne vrijednosti i kulturu dijaloga. Ovo druženje pripadnica nježnijeg spola održavat će se jednom mjesečno do kraja godine pod pokroviteljstvom Jane, vode s porukom ljubavi koja sudjelovanjem podržava razvoju jedinstvenih pozitivnih priča u BiH.

Budite dio najbolje interaktivne priče za poslovne žene u Bosni i Hercegovini.