Uspješne, nasmijane i odvažne poslovne žene uživale su i u drugom dijelu eventa i drugačijem predavanju profesora Kasima Tatića, gdje je muzika tj. gitara zauzela važan dio multimedijalnog performansa pod nazivom „Intelektualni dernek“.

Julski Ladies In koji je sinoć održan u Caffe Baru Boulevard u Unitic centru obilježen je pozitivnom energijom. Nakon ljetne pauze u Kamernom Teatru 55, organizatori, Altermedia d.o.o. pobrinuli su se da svoje gošće iznenade nešto drugačijim druženjem, a sve u cilju podrške i širenja poslovne mreže ženskog poduzetništva u BiH, promociji kulture i pozitivnih životnih vrijednosti kojima žene doprinose. Prvi dio eventa protekao je u ugodnim razgovorima, druženju i odličnoj atmosferi. Noć dobrog raspoloženja i novih poznanstava zasigurno će ostati u sjećanju.

IMG_9405 (Medium)-2

Koncept “derneka”  je takav da uvijek ima određenu temu. Tema na Ladies In eventu bile su žene, kreativnost i biznis. Na ovoj prezentaciji mogle se se čuti zaista interesantne, zanimljive, korisne i u pozitivnom smislu provokativne znanstvene informacije. Projekat podržali; Sarajevski kiseljak, Jana, voda s porukom ljubavi, Podravka, vina Rose Rubin, For the hunters, Algida, Nescafe, Mlijeko produkt, Herbal Spa, magazin Azra, Hayat TV i Ekskluziva.